Math club car wash earnings with a graph and u should pik a domain so whats the anzr
it is b
it says they are congruent, not part of it is congruent or this shape is similar.
so per week, 7 hours on internet, and 13 playing games.
we can combine these two values, as they're both a part of the answer.
7 + 13 = 20
so, gary has 5 hours a day.
7 days in a week, so 5 * 7 = 35
that means 35 hours of free time a week.
so, time spent on the internet and video games can be represented as 20/35
to find the percentage, we can just divide.
20/35 = 0.57, or 57%
57% of free time is spent playing video games