What is 1+1 just saying cause im so bored
i am also feeling bore that's why i here to answer some questions.
to start, let's find the distance between a and b when they both start moving. this is two hours after the car starts moving, and that is 2*60=120 miles. there are 620 miles total, so they are 500 miles apart when they both start moving. notice that they are moving in opoposite directions, so every hour they will get 60+40=100 miles closer to each other, so it will take 500/100=5 hours to meet. to find the distance from city a, we need to find how far the car moved, which is just 2+5=7 hours times 60 mph or 420 miles away from city a.