Which sum equalas 11 over 12
a) 100 + 15x
to find out the equation for the first part, we know that the cost of the banquet room for an event is $100. to add, for each guest (x), we add another $15, which means you have to multiply the price of each guest with the number of guests (x)
to find out part (b), you have to substitute x as 20 in the equation and you shall arrive at the answer of $400
is there 240 seventh graders in total? if so all you have to do is:
240 x 2/3
which equals 160 seventh graders.
the awnser is 6.75 because i took the test
11 miles each day
marcus needs 80 miles a week. has already ridden 25 miles.
80-25 = 55.
marcus has 55 miles left to ride for the week and has 5 days to do it in.
assuming he rides the same amount each day:
55 / 5 = 11 miles biked each day.
check our work
5 days riding 11 miles a day would be 55 miles.
25 miles are already completed.
55 + 25 = 80